Saturday, December 2

HET JUBILEUM

Met een lucifer strijkt hij snel langs het de ruwe kant van het doosje. De punt van de lucifer ontvlamt terwijl hij een kaarsje van het nachtkastje oppakt. Ze hebben vandaag precies 3 jaar, hij wist dat zij zo thuis komen en over een uur staat een reservering bij hun favoriete tapasrestaurant. Hij steekt nog een aantal kaarsjes aan die hij over de hele slaapkamer had verdeeld. Hij pakt het speeltje op dat hij discreet naar zijn werk had laten sturen. LELO Sona 2 staat er in glimmende letters op de zwarte doos. Hij wilde haar verrassen, volgens zijn beste vriendin was dit dé sextoy waar iedereen fan van was. Als zijn vriendin het maar lekker vindt… Hij pakt het paarse apparaat uit de doos en verstopt het achter een van de hoofdkussens. Dan hoort hij de sleutel in het slot gaan. Vlug trekt hij zijn stropdas recht, hij weet hoeveel ze ervan houdt als hij een pak draagt. Hij hoort haar de sleutels op tafel gooien en direct op zijn richting op lopen.

“Lieverd?”, roept ze. De slaapkamerdeur gaat langzaam open. Zij draagt een rode loszittende jurk die haar wulpse heupen benadrukt. Haar mooie voetjes bewegen in haar panty, ze heeft haar hakken blijkbaar net uitgedaan. “Ik wist wel dat ik je hier kon vinden”, zegt ze met een klein lachje op haar gezicht en kijkt naar alle kaarsen. “Wat ben je toch een schatje.” Ze loopt naar hem toe en zoent hem zachtjes op zijn mond. Hij voelt haar zachte lippen op de zijne drukken.

“We hebben een uur”, fluistert hij zachtjes in haar oor, hij hoort haar een zachte zucht uitslaan. “Ik weet hoe goed je presteert onder tijdsdruk.” Hij knijpt in haar zachte ronde billen en duwt haar vervolgens ruw op het bed. Ze slaat een kreetje uit en schiet in de lach als ze op het bed terecht komt. Ze haakt haar voeten achter zijn benen en hij is niet anders dan gedwongen bovenop haar te vallen. Ze begint hem te zoenen. Haar warme tong streelt zachtjes langs zijn lippen. Hij opent zijn mond en hun tongen raken elkaar, zacht en warm. Met zijn hand glijdt hij onder haar jurkje en voelt dat zij lange panty kniekousen aan heeft die met clips aan haar kanten slipje zijn vastgemaakt. Hij kijkt op en haakt met zijn vinger even snel onder haar panty. “Ik wilde je verrassen”, giechelt ze en duwt hem op zijn rug. Ze gaat bovenop hem zitten en zoent hem in zijn nek.

“Mooi, zo. Ik heb zo ook nog een verrassing voor jou”, zegt hij met een mysterieuze grijns op zijn gezicht.

Hij voelt haar warme tong over zijn nek glijden. Dan zet ze zachtjes haar tanden in zijn nek. Ze pakt zijn handen en duwt ze nogmaals onder haar jurkje op haar heupen. Dan pakt ze de onderkant van haar jurkje vast en trekt het over haar hoofd. Wat er bovenop hem zit is weergaloos, Doutzen is er niets bij. Ze heeft een zwarte kanten push-up beha aan die haar borsten zo prachtig rond maken. Daaronder een kanten erg doorschijnend slipje me de verleidelijke jarretels.

“Voel me, ik heb de hele dag op je gewacht”, zegt ze zachtjes met een scheef lachje. Ze pakt nogmaals zijn hand en legt zijn vingers op haar broekje. Hij voelt hoe nat ze is. Fuck, wat wil hij haar graag. Hij pakt haar weer bij haar heupen en doet een poging haar op haar rug leggen. Ze werkt hem tegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *