Wednesday, April 10

NIET STOPPEN

Het is ons vijfjarig jubileum en omdat de restaurants dicht zijn had Roos een thuisdiner voor ons tweeën geregeld. Ze had een grote doos met afgemeten pakjes eten bij een van onze lievelingsrestaurants gehaald en de tafel mooi en romantisch met kaarsjes gedekt. Ik mocht niks doen in de keuken. Ze regelde alles en ik voelde me helemaal in de watten gelegd met deze verrassing. Maar toen ik mijn chocolademousse op had bleek dat ze nog meer verrassingen voor me had…

Ze staat op en steekt haar hand naar me uit: “Ga je mee?” Ik weet niet wat ze van plan is, al krijg ik wel een idee aan de twinkeling in haar ogen te zien. Ik pak haar hand en laat me door haar meevoeren naar de slaapkamer.

“Vertrouw je me?” vraagt Roos me zachtjes terwijl ze me langzaam uitkleedt.

“Volledig,” antwoord ik haar.

Met zachte handen maakt ze mijn bh los en helpt ze deze over mijn schouders naar beneden te laten glijden. Ze zakt door haar knieën, kust me op mijn buik en trekt dan mijn slipje over mijn heupen naar beneden. Ik stap er langzaam uit en ze duwt me speels op bed. Ze duikt over me heen naar het nachtkastje en gaat bovenop me zitten met in haar ene hand onze blinddoek en in haar andere hand onze handboeien.

“Ik heb iets voor je gekocht,” fluistert Roos. “En ik wil je er mee verrassen. Is dat oké?” Ik kijk haar nieuwsgierig aan en knik. Ik kan niet wachten en voel de spanning toenemen. Ik laat mijn armen door Roos omhoogduwen en bij elkaar binden met behulp van de handboeien. Dan draait ze me om en knoopt de blinddoek vast voor mijn ogen. Nu al voel ik mijn adem verzwaren van opwinding. Met haar handen gaat ze via mijn schouders over mijn schouderbladen, mijn rug, naar mijn billen die ze even stevig vastpakt. Ik voel hoe ze heen en weer beweegt met haar heupen. Ze trekt mijn billen met haar beide handen uit elkaar en gromt bij het aangezicht. Dan glijdt ze met haar duimen verder naar beneden, over de binnenkant van mijn dijen en glijdt ze me haar hand voorzichtig over mijn clit, naar binnen en weer terug. Ik laat het over me heenkomen, geniet ervan dat ze precies weet wat ze moet doen om me opgewonden te krijgen en voel dan ook al snel dat ik zeiknat ben.

Dat voelt zij duidelijk ook. ‘Hmmm zo lekker”, fluistert ze in mijn oor. Dan stopt ze abrupt en draait ze me om. Ze grijpt mijn borsten en zoent me in mijn nek. Langzaam daalt ze af naar mijn tepels. Terwijl ze mijn borsten stevig masseert, begint ze mijn tepel te bewerken met haar tong, haar lippen, haar tanden… Ik kreun het uit van genot als ze er zachtjes met haar tanden aan trekt.

“Ga door, alsjeblieft, niet stoppen.” Smeek ik haar. Ik krom mijn rug om mijn borsten nog verder naar haar toe te drukken en ze knijpt er stevig in terwijl ze mijn andere tepel bewerkt. Met beide handen trekt ze aan mijn keiharde tepels en ik word gek van opwinding.

“Tijd voor je verrassing,” fluistert ze dan. Ze laat iets vlak bij mijn oor zoemen. “Ik heb SILA uitgenodigd om je te verwennen,” zegt ze. Haar tong dringt bij me naar binnen en ze zoent me zo diep dat ik adem te kort kom. Dan voel ik dat ze iets tussen mijn benen brengt. Vibrerende lucht blaast over mijn clit, alsof meerdere tongen tegelijk alle kanten ervan bewerken. Ik weet niet wat me overkomt en kronkel onder Roos terwijl ze half bovenop me blijft liggen.

“Kom maar, ik wil je zien komen. Ik wil je zo hard zien komen”, fluistert ze in mijn oor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *